Tolkeoppdrag for italiensk TV-team

Enkelte ganger kan det være greit å ha med en tolk som kan hjelpe til å koordinere, oversette og bidra til å skape et smidig samspill mellom grupper fra ulike nasjoner.

I dag fikk jeg bidra til nettopp dette! En liten delegasjon fra det italienske TV-programmet Eden, med Licia Colo i spissen, tok i dag turen til Ålesund, NMK og Smart Cities for å lære mer om hvordan vi tenker rundt smarte byer, koblingen mellom det private og det offentlige når det gjelder bærekraft og for å intervjue og filme både personer, natur og severdigheter. Både Destinasjon Ålesund & Sunnmøre, Innovasjon Norge og NMK var involvert i prosjektet. En intens og regnvåt dag med interessante samtaler og opptak som vil bli sendt på den italienske TV-kanalen TV2000 vinteren 2020. Takk for oppdraget!

Litt om programmet.

The program EDEN; starting from fall/winter 2020. The film team is also working with the TV channel, TV2000, and the program “IL MONDO INSIEME” (October 2019-May 2020) (https://www.tv2000.it/ilmondoinsieme/ – https://www.facebook.com/ilmondoinsieme/), hosted by the famous TV host, Licia Colò. They are also about to start a new collaboration with the channel Marco Polo.

Publisert:

Dele: