Tre år!

Dagen har både kommet og gått – 1. oktober var det tre år siden Språkøret ble en fulltids virksomhet.

I iveren etter å levere ulike oppdrag i god tid før fristen, gikk dette aldeles i glemmeboka … Høsten har hittil vært aktiv, for det meste med oppdrag fra ulike oversetterbyråer i inn- og utland og med store og kjente merkevarer som jeg ikke kan snakke så mye om – men spennende er det likevel!

Disse tre årene har vært ekstremt lærerike, spennende, morsomme, tunge, krevende, givende, slitsomme og artige, og har skapt relasjoner med en rekke flotte mennesker og ulike bedrifter over hele verden. Oppdragene har variert mellom for eksempel dating-apper, biler, kattemat, møbler, reiseliv og russisk ballett, og har alle hver på sitt vis gitt økt innsikt og forståelse av hvor sammensatt verden – og vi – er. Språkfølelsen og ikke minst kjærligheten til språk blir bare større og sterkere for hvert oppdrag jeg kakker meg gjennom, og jammen har det blitt maaange tusen ord gjennom disse tre årene 😉

Jeg er takknemlig for at jeg får lov til å drive med noe som er meningsfylt og hvor jeg får bidra til å gjøre en forskjell – tusen hjertelig takk til kunder og samarbeidspartnere, kontorkolleger og gode venner!

Publisert:

Dele: